Visionäärit

Mieti, mikä saa sinut puhkeamaan kukkaan ja seuraa tätä ideaa.

Visionäärit

Meitä innostaa

  • Kauniit asiat, jotka herättävät huomiomme, tekevät maailmasta aidon ja tekevät meistä onnellisempia.
  • Innovatiiviset, kestävät käsitteet, jotka auttavat tekemään maailmasta paremman paikan.
  • Luomulaatuinen ja vegaaninen kosmetiikka, joka antaa kaikkein parastaan mitä luonto voi meille tarjota.
  • Luonnolliset ja tehokkaat tuotteet, jotka hellivät ihoa ja hiuksia vahingoittamatta ympäristöä.
  • Epätavanomaiset tavat luoda jotakin ainutlaatuista.

Meet the Makers

Meet the Makers

Kun Nicole ja Lisa lyövät päänsä yhteen syntyy ainutlaatuista luomukosmetiikkaa! Nämä kahdet aivot ovat Hands on Veggies tuotteiden takana ja ne ovat saavuttaneet menestystä jo aikaisemminkin PURE SKIN FOOD merkin takana. Nicolen keskittyessä tuotteiden koostumuksiin, Lisa luo merkin ja kestävän konseptin. Kaikki mitä he yhdessä luovat, vastaa täysin heidän omia korkeita vaatimuksiaan!

The Creative Minds

Alice & Carina hyödyntävät monien vuosien kokemusta luonnonkosmetiikka-alalta. He tietävät tarkalleen, mikä on tärkeää ja mistä luonnonkosmetiikkafanit pitävät. Mersiha vastaa myös upeasta suunnittelusta. Hän toteutti tiimin ideat vaikuttavasti ilmeikkäinä kuvina ja hurmasi meidät kiinnittämällä huomiota yksityiskohtiin.

Tuotteiden upeasta taiteellisesta ja graafisesta suunnitteluasta vastaavat graafinen suunnittelija Sabrina ja taidemaalari ja tatuointitaiteilija Carola Kreativstudio decasa:sta. Suurella innolla ja värin ja muodon tunteella nämä kaksi antoivat luomuksellemme viehättävät kasvot. Näin jokaisesta tuotteesta tuli taideteos. Anna niiden koristaa kylpyhuonettasi.