Visionääriset ainesosat

Luomufermentit

Hoitoa ja säilyvyyttä yhdellä iskulla. Hands on Veggiesi käyttää arvokkaita, luonollisia fermenttejä, jotka säilövät tuotteen ja samalla hoitavat ihoa ärsyttämättä sitä tavanomaisten säilöntäaineiden tavoin.

Kasvikset

... ovat Hands on Veggies Green Cosmeticsin sydän. Värikäs valikoima kasviksia ei ainoastaan takaa kauniin ihon ja hiukset ravinnon kautta, vaan hoitaa myös ulkopuolelta runsailla ravintoaineillaan. Vitamiinit, antioksidantit, kivennäisaineet ja monet muut ravitsevat ainesosat käytetään Hands on Veggies -tuotteissa parhaassa muodossaan, nimittäin kasvisten luonnollisina osina kuten arvokkaina öljyinä, fermentteinä tai uutteina. Olipa kyseessä kosteuttava avokado, supistava artisokka tai C-vitamiinipommi lehtikaali: täältä löydät parhaan hoidon jokaiselle iho- ja hiustyypille.

Miedot sokeritensidit

...puhdistavat ihon ja hiukset hellävaraisesti. Tähän pätee, että vaahtoa saa olla, sulfaatteja ei. Olemme kehittäneet ihoystävällisten sokeritensidien yhdistelmiä, ja olemme ylpeitä tuloksena olevasta runsaasta vaahdosta.