Vinkkejä tuuheuden lisäämiseen

Riippumatta siitä, onko sinulla luonnostaan ohuet ja hennot hiukset vai johtuuko syy syksyn kosteasta säästä, muutamalla yksinkertaisella askeleella ja oikeilla tuotteilla saat kaiken irti hiuksistasi!

Shampoo ja hoitoaine - vähemmän on enemmän!

Varmista ensin, että käytät hiuksillesi tai päänahallesi sopivia tuotteita. Erityinen volyymi shampoo, kuten orgaaninen extra volyymi shampoomme chilillä ja veriappelsiinilla, antavat täyteläisemmät hiukset tehokkaiden ainesosien ansiosta. Lisää volyymia lisäämällä esimerkiksi shampoon valkoista savea. Mutta chilillä on myös elinvoimainen vaikutus päänahkaan ja se auttaa imemään ravinteita. Tämä vahvistaa hiuksia ja päänahkaa pitkällä aikavälillä ja edistää hiusten kasvua.

Ohuiden hiusten tapauksessa sinun tulisi käyttää vain vähän hoitoainetta: ota sitä vain pieni määrä käteesi ja levitä sitä vain hiusten pituuksiin! Tarvitsemme siellä tehohoitoa joka tapauksessa...

Käytä muutamaa tehokasta tuotetta äläkä käytä liian montaa tuotetta kerralla tai peräkkäin, sillä sekin saa hiukset näyttämään litteiltä.

Vinkkimme tuuheuden lisäämiseen:

  1. Föönaus: Kuivaa hiuksesi matalassa lämpötilassa kuuman sijaan, tämä säilyttää volyymin paremmin
  2. Ilmakuivaus: puoliksi föönaus - puoliksi ilmakuivaus tai jopa anna kuivua kokonaan ilmassa, tämä ei ainoastaan lisää volyymia, vaan on myös terveellisempää hiuksille ja päänahalle!
  3. Suihkuta aina hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja hiuslakkaa käsiisi ja levitä ne sitten hiuksiin sen sijaan, että suihkuttaisit niitä suoraan hiuksiin
  4. Pesun ja hiusten kuivaamisen jälkeen ravista niitä uudelleen pään yli äläkä harjaa niitä uudelleen!
  5. Jos et halua vielä pestä hiuksiasi, myös kuivashampoo voi auttaa raikastamaan juuria - mieluiten jauheena
  6. Kun ilmankosteus on korkea, hiukset litistyvät taas nopeasti, eivätkä hatut ja pyöräilykypärät valitettavasti auta asiaa - käytännöllinen mukaanotettava suihke raikastaa hiustyyliäsi nopeasti!

Unelmatiimimme maksimaalisen tuuheuden saavuttamiseksi

Rakastamme valkosipulia ja kofeiinia sisältävää luonnonmukaista hiustenkasvushampootamme - se herättää väsyneimmätkin! Hienostunut aktiivisten ainesosien kompleksi vahvistaa hiusten juuria ja vahvistaa hiuksia. Anna hiustyylillesi täyteläisyyttä!

Kirsikkana kakun päällä on suosittu luomumerisuolahiuslakkamme . Kehitimme sen, koska kaipaamme merta ja suolaveden tunnetta hiuksissamme. Käytännöllinen suihke, jossa on aitoa merisuolaa, antaa hiuksille rakennetta ja tekee niistä pitävämpiä. Voit muotoilla ne paremmin, eivätkä ne lässähdä yhtä nopeasti.

Suihkuta ylösalaisin pituuksiin tai käsiisi ja levitä tasaisesti. Anna hiusten kuivua ilmassa paremman vaikutuksen saavuttamiseksi. Ota merisuolahiuslakka mukaan saadaksesi nopeaa virkistystä liikkeellä ollessasi!

Noudata vinkkejämme, käytä tuotteitamme ja nauti maksimaalisesta volyymista ja täyteläisestä hiuksista!

Lisäksi suosittelemme