Veggie of the Season: Kurpitsa + 3 DIY-kauneusreseptiä

On syksy ja sen myötä vihdoin taas kauan odotettu kurpitsakausi. Syksyn kulinaarinen kohokohta on myös täynnä arvokkaita terveyttä ja kauneutta edistäviä ainesosia.

Korkean alfa- ja beetakaroteenin osuuden ansiosta kurpitsa on erityisen hyvä silmille ja iholle ja C-vitamiinin ja sinkin ansiosta vahvistaa immuunijärjestelmää. Lukuisat ylimääräiset elintärkeät aineet tekevät monipuolisista vihanneksista todellisen terveyden aarreaitan.

Mutta niin kuin syysvihannekset tukevat terveyttämme sisältäpäin, niin ne auttavat myös ulkopuolelta - vaikka sitä ei vielä niin tunnetakaan. Tästä syystä kurpitsa löytää tiensä myös Repair & Care Shampoon fermentoidun ainesosan muodossa. Se varmistaa terveen päänahan ja kiiltävät, kauniit, vahvat hiukset.

Jos haluat hemmotella ihoasi ja hiuksiasi, meillä on sinulle tee-se-itse-vinkkejä:

Kurpitsahiusnaamio

  • 1 kuppi kurpitsasosetta (enemmän riippuen hiusten pituudesta)
  • 1 tl nestemäistä kookosöljyä

Sekoita, levitä kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa noin 10 minuuttia. Pese sitten shampoolla.

Kurpitsanaamio kuivalle ja stressaantuneille iholle

Kuten yllä. Levitä yksinkertaisesti pestyille kasvoille, anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele pois haalealla vedellä.

Kurpitsavartalokuorinta

  • 1/2 kuppia kurpitsasosetta
  • 1/2 kuppia ruokosokeria

Hiero kostealle iholle pyörivin liikkein suihkussa tai kylpyammeessa. Anna vaikuttaa hetken ja huuhtele pois. Et usko kuinka samettinen ihosi on jälkeenpäin.

Toivotamme sinulle ihanaa kurpitsakautta DIY-reseptien parissa!

Lisäksi suosittelemme