Luomufermentit: uuden sukupolven luonnonkosmetiikkaa

Maailma on täynnä kiehtovia kasveja. Yhden kasvin eri osat voivat tarjota ainesosia kosmetiikkaan eri tehotasoilla.

Ja edelleen: riippuen siitä, kuinka raaka-aine saadaan kasvista, esimerkiksi erilaisten puristamisolosuhteiden tai erilaisten uuttamistoimenpiteiden aikana, sen koostumus vaihtelee myös suuresti. Näin syntyy lukemattomia arvokkaita, luonnollisia ainesosia, jotka olemme oppineet tuntemaan ja rakastamaan korkealaatuisesta luonnonkosmetiikasta.

Luonnonkosmetiikan raaka-aineilla on monimutkaisen koostumuksensa vuoksi usein laajempi hoitovaikutus kuin synteettisillä. Esimerkkinä: rypäleensiemenöljyllä on tulehdusta ehkäiseviä, parantavia ja antioksidanttisia vaikutuksia ja se vahvistaa ihoa ja sidekudosta. Lisäksi se lievittää atooppista ekseemaa, hilsettä ja aknea.

Tästä upeasta mahdollisuuksien valikoimasta huolimatta emme tietenkään lakkaa etsimästä uusia kasviperäisiä ainesosia, jotka eivät vain korvaa synteettisiä "huippukoiria" tai eläinperäisiä raaka-aineita vaikutukseltaan, vaan voivat jopa ylittää ne.

Katso ja katso: uusi ovi avautuu! Siinä lukee biofermentaatio ja sen takana on kokonainen sukupolvi uusia luonnonkosmeettisia ainesosia.

Tunnemme käymisen orgaanisten raaka-aineiden mikrobikonversiona elintarvikkeiden tai luksusruokien, kuten hapankaalin, kimchin, juuston, tempehin, oluen tai viinin, tuotantoon. Kosmetiikkaan käytettynä tämä avaa valtavan potentiaalin uusille, poikkeuksellisille ainesosille. Lisäksi fermentorissa on tuntemattomia kasveja: olipa kyseessä kurpitsa, bambu, chili tai sitruuna - paljon on mahdollista.

Niistä mikro-organismien, kuten Lactobacilluksen, muuntamisen jälkeen saadut fermentit ovat usein erityisen hyvin siedettyjä ja niillä on raaka-aineesta riippuen monenlaisia hoitavia vaikutuksia. Parasta siinä: Suuri määrä arvokkaita kasviperäisiä ainesosia saadaan saataville vain tämän prosessin kautta! Joitain esimerkkejä:

  • Kookosfermentti (Lactobacillus & Cocos Nucifera Fruit Extract): Kookosmassasta valmistetulla fermentillä on ravitseva ja intensiivisesti kosteuttava vaikutus. Erityisen jännittävää on kuitenkin sen antimikrobinen tehokkuus, jonka ansiosta perinteiset synteettiset säilöntäaineet voidaan korvata tällä luonnollisella ainesosalla.
  • Chiliferment (Lactobacillus / Capsicum Frutescens Fruit Ferment Extract): Toisin kuin chiliuutteet, fermentin sisältämällä kapsaisiinilla ei ole ärsyttävää vaikutusta, mutta se itse asiassa ehkäisee ärsytystä. Chiliferment stimuloi verenkiertoa, mikä tarkoittaa, että ravintoaineet imeytyvät paremmin ihoon. Hiustenhoidossa tämä vahvistaa hiuksia ja päänahkaa sekä edistää hiusten kasvua.
  • Kurpitsafermentti (Lactobacillus / Pumpkin Fruit Ferment Filtrate): Tällä arvokkaalla kurpitsan A-vitamiinipitoisella fermentillä on pehmentävä ja tasoittava vaikutus hellävaraisen kuorivan vaikutuksen kautta. Vaurioituneita ja hauraita hiuksia hoidetaan intensiivisesti. Kosteuttava ja tasoittava vaikutus antaa terveen kiillon tyvestä latvaan.

Lisäksi suosittelemme