Jätteetön ostostenteko: uudelleenkäytettävät kasvisverkot

Rakastamme vihanneksia! Ei tietenkään vain kosmeettisissa tuotteissamme, vaan myös ruoan kanssa. Rakastamme myös ympäristöämme ja pyrimme välttämään roskia aina kun mahdollista.

Näistä syistä olemme keksineet jotain hyvin erikoista kosmetiikkasetteihimme. Valitsimme kertakäyttöpakkauksen sijaan käytännöllisen puuvillakassin. Miksi pussit ovat mielestämme niin käytännöllisiä?

  • Voit käyttää pussia monin eri tavoin, esimerkiksi kosmetiikkaan, pienten tavaroiden säilyttämiseen tai vihannesten ostamiseen muovikassien sijaan.
  • Kevyet verkkokassit on valmistettu puuvillasta ja ovat siksi pestäviä. Voit myös laittaa vihannekset tai hedelmät suoraan jääkaappiin pussin mukana.
  • Toisin kuin muovipusseissa, kangaspussin sisältö ei homehdu yhtä nopeasti, koska pussi läipäisee ilmaa.
  • Kun ostat irtovihanneksia, säästät pakkauksen ja uudella vihannesverkolla säästät myös muovipussin.

Kuulostaa hyvältä, eikö?

Travel Size Setillä saat pienen puuvillakassin ilmaiseksi. Se sopii täydellisesti pähkinöille, kirsikkatomaateille, sienille, sitruunalle ja kaikelle pienelle. Saat ison puuvillakassin ilmaiseksi tilauksen yhteydessä setin, jossa on 3 valitsemaasi tuotetta . Täydellinen isommille määrille tai isommille vihanneksille ja hedelmille, sillä voit kuljettaa ja varastoida enemmän kotiin.

Oletko jo valmistautunut seuraavaan markkinapäivään tai ostoksille myymälässä? Et? No sitten nopeasti!

PS: Kätevissä pusseissa tulevat setit sopivat tietysti myös lahjaksi ympäristötietoisille :)

Lisäksi suosittelemme