Hoito alkaa suihkugeelistä

Suihkugeeli on loppu. Eilen kävin jopa apteekissa ... ja mitä unohdin? No, saan sen myös supermarketista. Joten nopeasti kosmetiikkahyllylle ja tuubin kanssa kassalle. Se on vain suihkugeeli, sillä ei ole väliä ... Vai onko?

Muihin puhdistusaineisiin verrattuna suihkugeeli joutuu kosketuksiin suurimman osan ihon pinnasta, nimittäin noin 1,75 m2, joka käyttökerta. Se, tuleeko ihostasi paitsi puhdasta myös terveellistä tästä hoidosta, riippuu siitä, kuinka paljon painotettiin ainesosien laatua ja mietojen pinta-aktiivisten aineiden käyttöä. Jos puhdistus- ja hoitovaikutusten välinen tasapaino ei ole oikea, se voi nopeasti johtaa kuivaan ja ärtyneeseen ihoon. Suihkugeeleiden ei pitäisi vain tuoksua hyvältä (tietysti myös tärkeä ominaisuus), mutta niiden tulisi myös vastata kaikkiin ihon tarpeisiin puhdistuksen aikana.

Tärkeitä laatuominaisuuksia suihkugeeleille ovat esimerkiksi:

  • Laadukkaiden ainesosien käyttö ja niiden käsittely: Täällä raaka-aineet on valittava yhtä huolellisesti kuin muut kosmeettiset tuotteet. Valmistusprosessi voi myös vaikuttaa ainesosien laatuun. Kylmäsekoitetut suihkugeelit takaavat, että kasvipohjaisten raaka-aineiden ravintoaineet säilyvät suurelta osin.
  • Öljyä täydentävät ja kosteuttavat ainesosat, kuten kasviöljyt tai tietyt fermentaatit, tasapainottavat suihkugeelien rasvanpoistovaikutusta ihoon. Puhdistusteho ja hoito on koordinoitava tässä erityisen hyvin.
  • Lempisuihkugeelin tuoksun tulisi olla luonnollisista eteerisistä öljyistä. Parhaimmillaan kontrolloidusta luomuviljelystä, koska tämä on ehdottomasti yksi heidän laatuominaisuuksistaan. Ihannetapauksessa hajustekokemusta täydennetään jopa eteeristen öljyjen vaikutuksella hoitovaikutukseen!
  • Tasapainoinen koostumus miedoista sokeritensideistä puhdistaa ihon hellävaraisesti eikä ärsytä tai herkistä ihoa. Sulfaattia sisältävien pinta-aktiivisten aineiden välttäminen on ensimmäinen askel oikeaan suuntaan.
  • Yksi hyvän tensidien seoksen ominaisuuksista on sen kyky muuttua vaahdoksi käytettäessä. Suihkugeelin jakamiseksi hyvin ja koska suihkussa on niin yksinkertaisesti hauskempaa, vaahdon muodostumista ei pidä unohtaa missään olosuhteissa.

Lisäksi suosittelemme