Hei maailma! Tarinoita uuden kosmetiikkamerkin elämästä

Olemme työskennelleet ja puuhailleet uuden kosmetiikkasarjamme kanssa pitkään, erittäin pitkään ja yksinkertaisesti panostaneet asiaan paljon aikaa, työtä ja intohimoa. Nyt olemme erittäin ylpeitä voidessamme esitellä teille työmme hedelmät!

Mutta kuten meillä niin usein, kaikki ei sujunut aivan putkeen ensimmäisellä kerralla. Toteutus on tuonut mukanaan uusia yllätyksiä, joita ei olisi voinut ennakoida. Siksi kirjoitamme täällä myös kokemuksistamme, sillä haluamme jakaa ne kanssasi ja esittää ne läpinäkyvästi.

Lähdimme etsimään ravinteikkaimpia, luonnollisimpia ainesosia, kehittelimme reseptejä, joissa pärjäisimme ilman synteettisiä säilöntäaineita, testasimme ja paransimme niitä, saimme kestävät pakkaukset kauniilla muotoilulla ja jossain vaiheessa oli vihdoin aika aloittaa tuotanto. Ilo ensimmäisten valmiiden tuotteiden pitämisestä käsissämme oli meille sanoinkuvaamaton. Samalla kuitenkin huomasimme, mitkä virheet ovat hiipineet sisään. Olemme kaikki ihmisiä ja virheitä tapahtuu kaikkialla, missä työtä tehdään. Otamme sen mahdollisuutena parantaa ja kehittää itseämme edelleen ja sillä välin toivomme, että pienet asiat eivät ole sinulle liian tärkeitä.

Meille oli erittäin tärkeää, että shampoomme ja suihkugeelimme toivotun hoitovaikutuksen lisäksi myös vaahtoavat todella hyvin, ovat helposti levitettäviä ja taloudellisia. Mielestämme hallitsimme sen loistavasti. Kahden shampoon konsistenssi kuitenkin kärsi hieman. Niitä on todella hyvä levittää, mielestämme ne tuoksuvat ihanalta ja vaahtoavat enemmän kuin muista luonnonkosmetiikkashampooista tiedämme. Älä kuitenkaan pidä putkea pystyasennossa ja avaa sitä pitämättä kättäsi sen alla. Muuten shampoo saattaa tulla hieman liian nopeasti. Seuraavalla kerralla muutamme tämän ja teemme niistä paksumpia, lupaamme! Sillä välin anna itsesi vaikutuksen ja tuoksun lumoutua ja anna meille anteeksi toistaiseksi epätäydellinen koostumus.

Seuraava yllätys johti täyttökoneen väärästä asetuksesta. Esimerkiksi muutamien putkien etupuolelta katosi viimeinen käyttöpäivä. Onneksi vain pieni virhe, joka toivottavasti häiritsee meitä enemmän kuin sinua. Ja siinä se.

Tietenkin olemme todella innoissamme palautteestasi ja panoksestasi. Otamme aina mielellämme vastaan rakentavan kritiikin. Paikaallaan pysyminen ei ole meidän juttumme. Näin kasvatetaan täydellinen kasvimaa askel askeleelta :)

Lisäksi suosittelemme