Detoxia iholle: artisokka

Muinainen Välimeren viljelykasvi

Roomalaiset ja kreikkalaiset ovat istuttaneet artisokkaa jo muinaisina aikoina voidakseen käyttää niitä Välimeren alueen resepteissä tyypillisten ruokien valmistamiseen. Ohdekkeen sukuinen kasvi on maukas ja erittäin terveellinen. Se sisältää esimerkiksi beetakaroteenia sekä A-vitamiinin, B-vitamiinien, kalsiumin ja raudan esiasteita.

Lääkekasvina sitä arvostettiin etenkin sen positiivisten vaikutusten vuoksi ruoansulatuskanavaan. Välimeren alueen vihannekset sisältävät monia kitkeriä aineita, jotka stimuloivat aineenvaihduntaa ja edistävät ruoansulatusta. Jos haluat alentaa kolesterolitasoa, sinun tulisi myös syödä artisokkaa useammin, koska se stimuloi myös rasvan sulamista.

Lisäksi artisokalla on maksaa suojaava ja myrkkyjä poistava vaikutus. Jos sisällytät artisokat ruokavalioosi detox-hoidon aikana, voit tukea sitä parhaalla mahdollisella tavalla: Se edistää myös kuonan poistamista ja stimuloi kehon omaa emästen tuotantoa.

Ihmease ihon ikääntymistä vastaan

Mainitut katkera-aineet ovat myös äärettömän hyviä ihollemme:
Ne eivät vain stimuloi ruoansulatusta, vaan myös ihon aineenvaihduntaa. Lisäannos antioksidantteja estää myös vapaiden radikaalien muodostumisen. Ihon kollageenituotantoa stimuloidaan siten, rakenne paranee ja solujen uudistuminen kiihtyy.

Ihmekasvi voi siten estää ihon vanhenemista ja suojata ympäristövaikutuksilta. Artisokkauute on myös uskomattoman tehokas kiinteyttämään ihoa. Se antaa lisää joustavuutta ja elinvoimaa.

Olemme käyttäneet tuotteissamme erityisesti näitä upeita ominaisuuksia:
Käytämme artisokkauutetta kiinteyttävässä luomusuihkugeelissämme ja kiinteyttävässä luomuvartalovoiteessa yhdessä eteerisen laventeliöljyn kanssa. Artisokkaa ja ruusua sisältävän Stay fresh luomudeodorantin ansiosta sinäkin tuoksut taivalliselta!

Lisäksi suosittelemme