Biomuovi: sokeriruoko öljyn sijaan

Trash 2 Treasure - Uusiutuvista raaka-aineista valmistetut putket

Sanomme, että haluamme tehdä maailmasta vihreämpää tuotteidemme avulla. Se on totta, ja siksi emme vain työskennelleet intensiivisesti shampoojemme , suihkugeeliemme ja -emulsioidemme koostumuksen parissa, vaan myös tarkastelimme tarkemmin pakkauksia. Muovi ei välttämättä ole huono sinänsä. Ongelmana on, että toisaalta tuotamme sitä nykyään aivan liikaa ja hyvin suuri osa myytävistä muovituotteista olisi tarpeetonta, mutta toisaalta fossiiliset resurssit, joita tarvitsemme siihen. Muovi on oletuksena öljytuote ja sitä voi vääntää miten haluaa, mutta se ei ole kestävää.

Koska pakkausmateriaalien kierrätysaste on Keski-Euroopassa varsin ok ja loput menevät usein lämpökierrätykseen, mikä hyvien suodatinjärjestelmien ansiosta ei ole niin haitallista ympäristölle kuin maine antaa ymmärtää, muovia ei tarvitse demonisoida. periaate. Tietenkin muovin vähentäminen on hyväksi meille kaikille ja planeetalle. Siitä huolimatta muovilla materiaalina on yksinkertaisesti ainutlaatuiset ominaisuudet ja se on hyvä pakkausmateriaali kuljetukseen, koska se on kevyt. Ratkaisu: biomuovi!

Visionäärinen pakkaus: sokeriruoko öljyn sijaan

Joten mikä on vaihtoehto? Hands On Veggies on puhtaasti kasvipohjainen - samoin pakkaus! Putkimme on valmistettu sokeriruo'osta valmistetusta biopohjaisesta muovista ja ne ovat tietysti kierrätettäviä. Tämän raaka-aineena on sokeriteollisuuden jätetuote - win-win! Tämä auttaa meitä pitämään CO2-jalanjälkemme pienempänä ja säästämään CO2-päästöjä! Materiaalia valmistettaessa neutraloituu kolme kertaa enemmän CO2:ta tonnia kohden, mikä auttaa vähentämään haitallisia kasvihuonekaasupäästöjä.

Ja mitä sen jälkeen tulee...?

Jos vartalovoide tai hoitoaine on tyhjä, voit auttaa meitä säästämään resursseja: niin triviaalilta kuin se kuulostaakin, mutta jos tyhjennät putket aina kokonaan, saatamme täyttää yhden tuubin vähemmän vuoden lopussa, mikä ei silloin ole valmistettu eikä kierrätetty. Lisäksi saat enemmän vastinetta rahoillesi. Kun hävität sen jälkeenpäin, huomioi alueelliset jätehuoltomääräykset.

Saadaksesi todella viimeisen palan putkesta:

  1. Ravista ensin putken sisältöä alaspäin (korkkia kohti)
  2. Leikkaa putken ylin kolmannes saksilla poikki - varmista, ettet jätä alaosaa liian pitkäksi, jotta saat sormesi korkkiin asti
  3. Nyt voit piirtää täydestä! Usein putkessa on todella enemmän kuin luulet
  4. Jos jotain on jäljellä, laita putken yläosa takaisin, jotta tuubissa on vielä kansi viimeistä tehtäväänsä varten eikä vartalovoide kuivu!

Voit myös yksinkertaisesti pestä ja käyttää uudelleen deodoranttiemme suihkepurkit. Käytämme sitä ruiskuttamalla huonekasvejamme, kostuttelemme itse kasvattamiamme ituja tai sekoitamme lasten kanssa hirviön vastaisia suihkeita. Mielikuvituksella ei ole rajoja ja rehellisesti sanottuna - ne ovat myös todella käytännöllisiä!

Tue meitä elämisen arvoisen maailman ylläpitämisessä ja lähetä meille kierrätysideaasi tyhjästä pakkauksestamme Facebookissa tai Instagramissa . Palkitsemme erityisen luovia ideoita valitsemallasi ilmaisella huulirasvalla !

Lisäksi suosittelemme